Waarom een haarstuk of een pruik ?

U ziet er altijd verzorgd uit met een tweede kapsel

Wanneer u op straat loopt, dan heeft u er geen idee van hoeveel van de mensen die u passeren, door een pruik of haarstukje zich een leuker of mooier voorkomen hebben verschaft. Pruiken en haarstukken worden door veel meer mensen gebruikt dan u waarschijnlijk weet. De kracht van het moderne haarwerk is namelijk dat zij, mits goed opgezet, zo natuurlijk oogt dat zij voor anderen onzichtbaar is.  

Uw haar bepaalt mede hoe u zich gedraagt en hoe u op anderen overkomt. Aan geen enkel ander onderdeel van ons lichaam wordt zoveel aandacht besteed als aan ons  haar.

Niet zelden hebben mensen er frustraties over omdat het ‘niet wil zitten’, te dun, te slap, futloos, of te kort is en niet overeenkomt met hoe we ons voelen of eruit willen zien. Shampoo’s, kleurspoelingen, verstevigers en lak bieden niet altijd uitkomst en zijn soms te tijdrovend. Pruiken en haarstukken zijn dan vanwege hun gebruiksgemak de snelste en vaak ook de mooiste oplossing.

Zij zijn niet alleen de handigste oplossing voor iedereen met een serieus haargroeiprobleem of voor mensen met af en toe een ‘bad hair day’, maar ook een handig stuk gereedschap voor de moderne vrouw die door haar drukke agenda geen tijd heeft om lang aan haar haar te frunniken. Binnen 3 minuten bent u klaar voor die afspraak of een gala-avond ! Daarnaast is er een grote groep mensen bestaande uit filmsterren, fotomodellen, toneelspelers, performers en presentatoren die beroepshalve door het gebruik van pruiken en haarstukken hun uiterlijk aanpassen aan de gelegenheid en er daardoor altijd goed uitzien. 

Het is tijd voor een tweede kapsel:                                      

  • Wanneer u zich tot een van deze groepen rekent
  • Wanneer u uw uiterlijk in overeenstemming wilt brengen met hoe u wilt zijn
  • Wanneer u uw leven wilt vergemakkelijken.