Vrijblijvend oriënteren en passen

Marnico Mode, het informatiepunt over pruiken in Amsterdam

Bij de aanschaf van een pruik moet u goed geïnformeerd zijn. Indien u al een bij ons gekocht haarwerk draagt en dit wilt vervangen door een nieuw exemplaar in hetzelfde model, dan is onze bestellijn de gemakkelijkste manier om uw nieuwe kapsel in huis te halen. U kunt dan telefonisch herbestellen op 020 - 67 22 490. Men kan u mededelen of het model in uw kleur in voorraad is, of het nog wel of niet meer leverbaar is, en wat de prijs en levertijd zijn.

Indien u voor de eerste keer een pruik koopt kunt u dat beter niet vanaf een plaatje op het internet of in een catalogus doen, ook al is het op het plaatje getoonde model precies de coupe die u wilt hebben. Het plaatje biedt geen garantie dat die pruik bij u ook goed zit, dat de kap niet te groot of te klein is, dat de coupe u in het echt ook  'staat'. U kunt de verschillende modellen vrijblijvend bekijken en uitproberen in de vestiging in

Afspraak maken

Omdat onze klanten het belangrijk vinden dat zij in alle rust (en privacy) zich kunnen oriënteren en passen, hanteren wij het afspraak-systeem. Belt u even of uw komst ons ook gelegen komt. Wij reserveren per klant ruim voldoende tijd per afspraak. Een afspraak binnen 5 dagen is steeds mogelijk U kunt uzelf vrijblijvend oriënteren en desgewenst 1 of 2 'adviseurs' meenemen.

Levertijd

Wij kunnen in veel gevallen direct leveren uit onze zeer ruime voorraad van ruim 1.000 haarwerken; een iets lichtere of iets donkerder kleur dan het door u gekozen model is meestal 2 werkdagen later al leverbaar, onder voorbehoud van beschikbaarheid bij de groothandel.

Huisbezoek

Indien uw komst naar Amsterdam vanwege hogere leeftijd of lichamelijke gesteldheid niet mogelijk is, kan in de meeste regio's een huisbezoek verzorgd worden.

Voor het maken van een afspraak voor een huisbezoek of ziekenhuisbezoek belt u  020 - 67 22 490.

Bestellingen, plukjes haar voor kleurbepaling, doktersverklaringen, verzekeringsmachtigingen en andere correspondentie richten aan:

Marnico Mode BV
Postbus 51126
1007 EC Amsterdam.